<платно width = "59" height = "13" style = "width: 59px; висина: 13px

! Capoeira шоу за вашиот настан !

Ние им нудиме можност, да се вклучат нашите Capoeira група UNICAR за добротворни настани или други прилики. Во нашите професионални настапи нудиме акробации, Борба и на фолкорот, ритмичка музика во живо.

Ви благодариме за вашата порака или. Анкетната! Јас ќе ве контактираме наскоро.