KONTAKT

! SHOW Capoeira për veprimtarinë tuaj !

Ne ofrojmë atyre mundësinë, për t'u angazhuar grupin tonë Capoeira UNICAR për ngjarje bamirësie apo në raste të tjera. Në shfaqjet tona profesionale ne ofrojmë akrobaci, Fight dhe folklorike muzikë ritmike jetojnë.

Faleminderit për mesazhin tuaj ose. Hetim! Unë do të ju kontaktojë pas pak.