Photos

UNICAR-Batizado-BS-2010

spacer

UNICAR-Trajner-2010

spacer

Das Fotoalbum von Mestre Nelsinho


Mestre Nelsinho und Mestre vermelho 27

Mestre Nelsinho und Mestre vermelho 27

Nelsinho rinj

Nelsinho rinj

Nelsinho i ri dhe e la pranë Saguin rinj

Nelsinho rinj

Nelsinho dhe gratë

Bozo, Orelha, Kapje me duart pas zverkut të kundërshtarit, Paulo dos Anjos

Kapje me duart pas zverkut të kundërshtarit, Muzeu dhe Paulao Ceara

Nelsinho dhe zonjat qeshur

Nelsinho Venecia Mestre dhe Joao pequeño. Ai mund të pushoni në paqe.

Nelsinho Mestre Joao Grande Mestre dhe

Nelsinho dhe Mestre Cobrinha Mansa

Nelsinho Venecia Mestre dhe Mao Branca

Master Nelson, Deo Bruto, Mestre Mao Branca, Juninho, Wagner dhe Leo

Master Nelson, Mestre Morais dhe Rosaeiro

Nelsinho Venecia Mestre dhe Bamba

Master Nelson, Pretinho und Sporti Alfinete

Master Nelson, Mestre Cafuné und Unicaristas

Mestre Nelsinho und Mestre Boca Rika

Mestre Nelsinho und Mestre Bourgeois

Mestre Nelsinho und Mestre Lua

Mestre Nelsinho und Mestre Nenel

Mestre Nelsinho und Mestre Odilon

Master Nelson , Mestre Olavo und Mestre Sachi beim Musizieren

Mestre Nelsinho und Mestre Suassuna

Mestre Nelsinho und von Schuler Mestre Bimba, Turma de als auch bekannt Bimba