Возрасни

UNICAR ОБУКА БЕРЛИН

Ден Време Bemerkung Обука локација
Понеделник 19:00 – 20:30 МЛД со елементи Alte Feuerwache
Axel-Спрингер-Straße 40/41
10969 Берлин
Mittwoch 19:00 – 20:30 со акробатски елементи Alte Feuerwache
Axel-Спрингер-Straße 40/41
10969 Берлин
Четврток 20:00 – 21:30 Brasilianische Gymnastik унд verschiedene ритми Nachbarschaftshaus Лилиентал
Schüttel-Lanz-Straße 41-43
12209 Берлин Lichterfeld

Апликација

Може да учествува само еднаш секоја од интерес за Capoeira носи! Секогаш сте добредојдени за бесплатен пробен период да се приклучат.

Лекцијата

Наставата се состои од загревање со фитнес тренинг, Се протега и тонирање, и во обука фаза, во напад и одбрана, Клоци и акробатика се практикува. На крајот од секоја лекција има околу. половина час на Рода, традиционалните Capoeirakreis, две Capoeirista тоа во нивната игра во лет. Рода е придружена од страна на живо ударните музика. Обуката трае 1,5 Часа.


Capoeira Берлин возрасни Прикажи ги во поголема мапа