Të rriturit

BERLIN TRAJNIMI UNICAR

Ditë Kohë Bemerkung Vendndodhja Trajnimi
E hënë 19:00 – 20:30 MMA me elemente Stacioni i Vjetër Fire
Axel-Springer-Straße 40/41
10969 Berlin
E mërkurë 19:00 – 20:30 me elemente akrobatike Stacioni i Vjetër Fire
Axel-Springer-Straße 40/41
10969 Berlin
E enjte 20:00 – 21:30 Gjimnastikë Brasilianische und verschiedene Rhythmen Shtëpia e lagjes Lilienthal
Shake-shtizë-rruge 41-43
12209 Berlin fushë drita

Aplikim

Mund të marrin pjesë vetëm një herë secili prej interesit në Capoeira sjell! Ju jeni gjithmonë të mirëpritur për një gjykim të lirë për t'u bashkuar.

Mësim

Mësimdhënies përbëhet nga një të ngrohtë-up me trajnimin palestër, Shtrihen dhe toning, dhe në një fazë të trajnimit, në sulm dhe mbrojtje, Shkelma dhe akrobaci janë praktikuar. Në fund të çdo mësimi janë rreth. gjysmë ore Roda, të Capoeirakreis tradicionale, dy Capoeirista it out në ndeshjen e tyre të fluturojnë. Roda është e shoqëruar me muzikë jetojnë me kapsollë. Trajnimi zgjat 1,5 Orë.


Capoeira Berlin Adult Shikoni në një hartë më të madhe