Fëmijë

TRAJNIMI UNICAR FËMIJËT BERLIN

Ditë Kohë Fazë Vendndodhja Trajnimi
E mërkurë 17:30 – 18:30 nga 5 Vite Shtëpia e lagjes Lilienthal
Shake-shtizë-rruge 41-43
12209 Berlin fushë drita

Capoeira sponsorizuar zhvillimin e fëmijës…

Zhvillimi përmes sportit - ky është parimi i gemeinützigen projektit "Capoeira për fëmijët" mund të sugjerojë përshtatshme; nënkuptohet është zhvillimi personal i fëmijëve. Sporti është një nga më të rëndësishme "mjetet" e Capoeira, me ndihmën e një formacion shoqëror mund të ndërmjetësohet.

Këtu është promovuar zhvillimin personal e fëmijëve në krye, ndërsa qasja "Edukimi nëpërmjet sportit" është një pjesë thelbësore e idesë themelore. Përmes sportit në grup është individualiteti, ndjenja e togetherness dhe një sens të përgjegjësisë dhe të mësuarit aftësi të rëndësishme sociale të tilla si lidhje, Nxitur miqësinë dhe disiplinën. Kryesisht, megjithatë, nuk janë sportive, por edhe aftësitë sociale të përmirësohet!Sporte të luftuar përjashtimin social dhe krimit të, dhe është gjithashtu e nevojshme për zhvillimin fizik dhe mendor të fëmijëve. Me pak fjalë: Sporti është një mënyrë jetese pozitive!


Capoeira për fëmijët në Berlin Shikoni në një hartë më të madhe